Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

PostNL Pakketten Benelux B.V. Opmeer

(2.4)
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Website: Bekijk website

Adres

De Veken 332, 1716 KJ Opmeer

Vestiging: Bekijk locatie

Over PostNL Pakketten Benelux B.V.

Sorteren en distribueren pakketten.

Onze bezoekers over PostNL Pakketten Benelux B.V. in Opmeer

  • Telefonische bereikbaarheid
    4%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2.5
    46 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.3
    31 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    2.2
    24 beoordelingen
  • Totaal:
    2.4
    101 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Post en koerier in Opmeer Meer uit de keten: PostNL in Opmeer

Reviews over PostNL Pakketten Benelux B.V. in Opmeer

  • (2)

    Bezorger brengt pakje, we zijn niet thuis, maar hij heeft neerzet toestemming dus dat doet hij. Maar daar staat nog een ander pakje. Hij bekijkt het pakje en besluit het maar mee te nemen zonder opdracht. Heet dit diefstal of niet??? Helaas voor hem deed hij dit onder het wakend oog van een bewakings camera. Met andere woorden hij staat er gekleurd op. Maandag maar eens kijken of ik een telefoon nummer kan vinden die werkt, dat is op zich al een huzaren stukje omdat voor elkaar te krijgen. Wat een drama om een nummer te vinden van post.nl . Altijd die "handige"Daan die je met een kluit t riet in smijt, Kwaaier kun je me niet krijgen, waardeloos die telefoon bots!!!

    27 aug. 2023 12:03:03
  • (2)

    Pakket weer niet bezorgd terwijl we gewoon thuis zijn .Het gaat om een versproduct ,expres vanavond laten komen maar weer niets .Ongelofelijk wat een amateuristisch zootje !

    18 okt. 2022 20:01:54
  • (2)

    Geen klantenservice. Alleen een onderontwikkelde chatbot. PostNL, jullie zijn echt het meest verschrikkelijke bedrijf betreft transport. Maar het ergste is nog, totaal onbereikbaar zijn. Echt schandalig slecht bedrijf. Beter een andere bezoeg service gebruiken.pakketten komen tevens vaak beschadigt aan.

    23 jun. 2022 13:11:41
  • (2)

    Voor de zoveelste keer niets geleverd omdat er niemand thuis was..... ik zit vrijwel naast de voordeur, er is gewoon weer niemand geweest. 2 Dozen is blijkbaar teveel moeite on uit de auto te laden.....

    22 apr. 2022 14:47:01
  • (2)

    Je besteld, je betaald extra voor avondlevering, zorgt dat je thuis bent, alle pakketjes waarbij je die mogelijkheid niet aangehinkt hebt binnen, maar het duurste die je in de avond wilt laten komen komt niet, en bij refresh van de app en website krijg ik een blanco pagina, alsof de zending zoek is of überhaupt nog niet bestaat

    16 jun. 2021 07:30:38
  • (2)

    Telkens zijn we niet thuis, of ons adres is niet beknd, of we zijn niet thuis,maar we doen wel een bericht op de deur waar het pakket kan worden afgeleverd. Mar als we de parktwach vragen of er iemand van post nl voor ons is geweest krijgen we nul op recest. Dus mag ik aannemen dat post NL niet de moeite neemt om bij ons te komen.

    We hebben ook van jullie bezorgers die ons prima weten te vinden. Moet nu 2 dagen vrij nemen, welke niet worden vergoed, met man en 2 kinderen. kosten 75,00 per dag x 2, dus 150 euro en wie vergoed mij die???

    27 mei. 2021 22:47:55
  • (2)

    Postbezorger zegt te zijn langs geweest dit is niet waar. Betaald voor bezorgtijd en er komt niemand

    19 dec. 2019 18:55:06
  • (2)

    Wow, ik mag niet eens een 1 geven :) Dit bedrijf blijft te laat bezorgen en slecht communiceren. Als je mag kiezen kies dan een andere verzender dan PostNL, ze zijn niet meer wie ze waren.

    14 jun. 2018 15:07:20
Gerelateerde bedrijven aan PostNL Pakketten Benelux B.V.
Aanverwante rubrieken