Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

All Round Montagebedrijf Ossman Amersfoort

(2)
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Anemoonstraat 3, 3812 WE Amersfoort

Vestiging: Bekijk locatie

Over All Round Montagebedrijf Ossman

Montage- en klusbedrijf.

Onze bezoekers over All Round Montagebedrijf Ossman in Amersfoort

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2
    32 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2
    27 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    2
    22 beoordelingen
  • Totaal:
    2
    81 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Bouw in Amersfoort

Reviews over All Round Montagebedrijf Ossman in Amersfoort

  • (2)

    Ga je middelvinger steken naar me brada, terwijl je een pathologische leugenaar bent!!! Luister jij liegt eb bedriegt en perst mensen af Achmed ossman!!! Als jij nog 1x vinger wijst naar mij of naar mijn familie!!! IK NEUK JOUW EN JE MOEDER!!! Je staat bekend als een oplichter en een afperser!!! Heb genoeg info op internet!!! Je bent een vieze PUTA MADRE!!!

    26 okt. 2023 20:57:30
  • (2)

    Komt afspraken niet na, incasseert geld bij de klantmaar zegt tegen mensen die hij inhuurt dat hij geen geld van de klant heeft ontvangen. Ahmad Ossman werkt erg slordig belooft veel, hele vreemde werktijden.
    Veel mensen die hij inhuurt zijn tussentijds opgestapt heb ze daarna gesproken en komt omdat hij afspraken niet nakomt met betalen.
    Levert zelf slecht werk en kan eigenlijk niets, stucwerk wat hij zelf doet was slecht, schilderwerk wat hij zelf had gedaan was abnormaal slecht.
    Erg onbetrouwbaar persoon!!!!! Nooit in zee mee gaan zoekt echt naar mensen die er totaal geen verstand van hebben ben gelukkig wakker geschut door familielid die gelukkig veel weet van verbouw gen

    20 jul. 2021 12:44:58
  • (2)

    Liegt over zijn werkervaring, en contacten met vakmensen en bedrijven. Heeft totaal geen verstand van een badkamer verbouwen. Komt afspraken niet na, werkt slordig en maakt veel fouten. Wil telkens geld voor materialen, maar die materialen zie je nooit (of 2 maanden later) verschijnen. Vraagt om eerdere betaling dan afgesproken, om "snel te kunnen leveren", maar vervolgens wordt er geen werk uitgevoerd. Hij liegt en heeft veel smoesjes. Hij is niet aanspreekbaar op zijn gedrag en opgeleverde werk. Uiteindelijk is er betegelt: er hangt geen tegel recht en veel tegels zijn beschadigd. Dit is geen oplichter die er direct met je geld vandoor gaat, maar hij smeert het uit over een paar maanden waar hij af en toe een paar uurtjes komt ?werken? waardoor de lijdensweg alleen maar langer is. Ga niet in zee met dit bedrijf!

    31 mei. 2020 12:40:49
  • (2)

    Vraagt van tevoren dreigend om geld, komt daarna afspraken niet na, en levert
    gevaarlijk prutswerk.
    Geld voor niet uitgevoerde werkzaamheden worden niet teruggestort.
    In 1 woord Oplichter
    Man kan beter bij een incassobureau gaan werken.

    13 mei. 2020 16:54:46
  • (2)

    Waardeloos bedrijf, hebben totaal geen kennis van zaken: prutsers. Denken niet na, slordig. Beloven veel, onbetrouwbaar in afspraken, tijden. Tip: niet vooruit betalen, eerst zien wat ze doen.

    18 apr. 2020 19:14:49
  • (2)

    In een woord, oplichter. Beloofd goude bergen en maakt niks waar. En bedreigd mensen om te betalen ook als het werk niet af is.

    6 mrt. 2020 21:47:49
Gerelateerde bedrijven aan All Round Montagebedrijf Ossman
Aanverwante rubrieken