Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Adore My Wig Amstelveen

(10)
Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Olmenlaan 13, 1185 KH Amstelveen

Vestiging: Bekijk locatie

Over Adore My Wig

Bij Adore My Wig maak je op een laagdrempelige manier kennis met pruiken en krijg je eerlijk en gratis haaradvies. Onze pruiken zijn van hoge kwaliteit en niet te onderscheiden van je eigen haar.

Social Media

Onze bezoekers over Adore My Wig in Amstelveen

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    10
    8 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    10
    8 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    10
    8 beoordelingen
  • Totaal:
    10
    24 beoordelingen

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Webshop en postorder in Amstelveen

Reviews over Adore My Wig in Amstelveen

  • (10)

    Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Adore My Wig en de life changing impact die hun pruik op mijn zelfvertrouwen heeft gehad. Als iemand die te maken kreeg met haarverlies, was het een emotionele en uitdagende tijd in mijn leven. Gelukkig heeft Adore My Wig me geholpen om mijn zelfvertrouwen te herstellen en weer volop van het leven te genieten.

    Het proces van het selecteren van een pruik was ongelooflijk zorgzaam en begripvol. De medewerkers van Adore My Wig luisterden naar mijn behoeften en zorgden ervoor dat ik de perfecte pruik vond die bij mijn stijl en persoonlijkheid paste. Ze gaven me het gevoel dat ik niet alleen een klant was, maar een gewaardeerde persoon die hun volledige aandacht verdiende.

    Toen ik mijn pruik ontving en hem voor het eerst opzette, was ik meteen verbaasd over de natuurlijke uitstraling en het comfort. Het voelde als mijn eigen haar! De kwaliteit van de pruik was ongeƫvenaard en ik ontving talloze complimenten van vrienden en familie, die zelfs niet doorhadden dat ik een pruik droeg.

    Deze pruik heeft niet alleen mijn uiterlijk getransformeerd, maar ook mijn innerlijke zelfvertrouwen hersteld. Ik voel me weer op mijn gemak in sociale situaties en kan zonder zorgen deelnemen aan allerlei activiteiten. Het gevoel van onzekerheid over mijn haarverlies is volledig verdwenen, dankzij de super fijne kwaliteit en service van Adore My Wig. Ik blijf voor altijd jullie ambassadeur!!

    Tot de volgende aankoop.

    Liefs,
    Fiona

    29 jul. 2023 00:09:19
  • (10)

    Heel blij met de wigs! Goede kwaliteit en snel in huis.

    8 sep. 2020 16:58:36
  • (10)

    Heb vorige maand besteld bij Adore My Wig en alles was boven mijn verwachting!! Ben super goed geholpen en ik kreeg nog dezelfde dag mijn track en trace. Ben zeker van plan meer wigs te bestellen.

    8 sep. 2020 12:10:08
  • (10)

    Ben super tevreden over de service en levering van Adore My Wig!! Ga zeker nog een tweede pruik bestellen binnenkort. Altijd super snelle reacties op WhatsApp en een persoonlijke benadering. DANKJE

    7 sep. 2020 23:06:31
  • (10)

    Onlangs mijn derde pruik aangeschaft bij Adore My Wig! Ben weer super tevreden over mijn aankoop. De pruiken zien er zo realistisch uit en er is een snelle levering. Bedankt weer voor deze prachtige wig!

    28 aug. 2020 20:39:23
Gerelateerde bedrijven aan Adore My Wig
Aanverwante rubrieken