Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Adviesbureau Laro & Partners Zwaag

(3)

Onze bezoekers over Adviesbureau Laro & Partners in Zwaag

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    3
    4 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    3
    4 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3
    4 beoordelingen
  • Totaal:
    3
    12 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Organisatieadvies in Zwaag

Reviews over Adviesbureau Laro & Partners in Zwaag

  • (2)

    Deze organisatie heeft letterlijk niks goed gedaan als dienstverlener in onze financiële bedrijfsadministratie van 2017 t/m 2019. Ik zag de ‘’zogenaamde expertise’’ langzaam maar zeker veranderen in een ware Recipe for Disaster. Dit avontuur kun je aangaan als je wil maar wees wel eerst heel goed geïnformeerd over zijn wijze van werken voordat je aan deze dure rollercoaster nachtmerrie begint

    22 nov. 2021 10:55:03
  • (2)

    Hierbij naar waarheid het volgende te hebben meegemaakt bij Laro & Partners Jan Tillema . 1. De salarisadministratie klopte voor geen meter met als gevolg duizenden euro’s terugbetaling plus een dikke boete van de belastingdienst. 2. Inkomstenbelasting jaarlijkse aangifte klopte voor geen meter met weer als gevolg duizenden euro’s terugbetaling plus weer een dikke boete van de belastingdienst. 3. Bijtelling bedrijfsauto heeft hij nooit opgegeven met als gevolg, jawel je kunt het raden, alweer duizenden euro’s terugbetaling en voor een derde keer een dikke vette boete van de belastingdienst. Het enige waar Laro & Partners Jan Tillema goed voor was, was het naar de knoppen helpen van mijn bedrijf. Bedankt hé Jan! Als zelfbenoemd financieel adviseur zul je vast heel trots op jezelf zijn en hoe je bedrijven ten gronde richt. Ronduit schandalig.

    19 jun. 2021 18:11:08
  • (2)

    Gewoon een bar slechte partij om door geadviseerd te worden. Adviesbureau Laro & Partners wil ik aan niemand aanbevelen. Lees de andere recensies en je weet meer dan voldoende.

    12 apr. 2021 18:27:31
Gerelateerde bedrijven aan Adviesbureau Laro & Partners
Aanverwante rubrieken