Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Ridenbergstraat, Farmsum

Gemeente Delfzijl
Provincie Groningen

Kaartweergave Ridenbergstraat in Farmsum
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  17
 • Bedrijven
  1
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  105 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcode
  9936 BE
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €132.000 - €143.000 info

Over Ridenbergstraat Farmsum

Ridenbergstraat is een straat in de plaats Farmsum, in de gemeente Delfzijl en daarmee in de provincie Groningen. In Ridenbergstraat Farmsum zijn in totaal 18 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 17 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Ridenbergstraat Farmsum is 350 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 31, met een grootte van 487 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 23, met een grootte van 299 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Farmsum is 321 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Ridenbergstraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Ridenbergstraat Farmsum dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Ridenbergstraat
Farmsum
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Ridenbergstraat Farmsum is 105 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 121 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 33, met een grootte van 99 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Farmsum is 108 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Ridenbergstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Ridenbergstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Ridenbergstraat
Farmsum
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Ridenbergstraat Farmsum is 1948. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1948 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 33, wat als bouwjaar 2012 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Farmsum is 1955. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum zijn de gebouwen in Ridenbergstraat Farmsum gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Ridenbergstraat Farmsum gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Ridenbergstraat
Farmsum
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Ridenbergstraat Farmsum wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 13. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €164.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Ridenbergstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 15. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €116.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Ridenbergstraat Farmsum wordt geschat op €138.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Farmsum is €150.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Ridenbergstraat Farmsum dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Ridenbergstraat Farmsum dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Ridenbergstraat
Farmsum
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Ridenbergstraat Farmsum is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 33). Het meest zuinige energielabel in Ridenbergstraat Farmsum is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Ridenbergstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Farmsum is A, waardoor Ridenbergstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Farmsum.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Ridenbergstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Ridenbergstraat Farmsum | Meest zuinig
Energielabel Ridenbergstraat Farmsum | Minst zuinig
Energielabel Ridenbergstraat Farmsum | Meest voorkomend

Bedrijven in Ridenbergstraat Farmsum

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Ridenbergstraat Farmsum. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Ridenbergstraat Farmsum? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Ridenbergstraat Farmsum

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Ridenbergstraat in Farmsum? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden