Jacob Van Wassenaerstraat 3, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1957
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1272 BP
Functie:
Bijeenkomstfunctie
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Jacob Van Wassenaerstraat 3 bevindt zich in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1272 BP en het adres heeft een bijeenkomstfunctie. Het bouwjaar is 1957.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Jacob Van Wassenaerstraat 3 Huizen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Jacob Van Wassenaerstraat 3 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Jacob Van Wassenaerstraat 3 Huizen te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Jacob Van Wassenaerstraat 3 Huizen

Energielabel

Het energielabel van Jacob Van Wassenaerstraat 3 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is C en het minst voorkomende energielabel is E. Het meest zuinige energielabel in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Jacob Van Wassenaerstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jacob Van Wassenaerstraat 3 in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jacob Van Wassenaerstraat 3 in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Jacob Van Wassenaerstraat 3 in Huizen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.