Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Jacob Van Wassenaerstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Jacob Van Wassenaerstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  16
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  99 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1272 BP
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €358.000 - €388.000 info

Over Jacob Van Wassenaerstraat Huizen

Jacob Van Wassenaerstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Jacob Van Wassenaerstraat Huizen zijn er in totaal 16 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is 189 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 241 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 30, met een grootte van 141 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jacob Van Wassenaerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Van Wassenaerstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Jacob Van Wassenaerstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is 99 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 126 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 83 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jacob Van Wassenaerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Van Wassenaerstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Jacob Van Wassenaerstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is 1958. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1954 (waaronder huisnummer huisnummer 22). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Jacob Van Wassenaerstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 18. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €445.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Jacob Van Wassenaerstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 14. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €294.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen wordt geschat op €373.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Jacob Van Wassenaerstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 26). Het meest zuinige energielabel in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Jacob Van Wassenaerstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Jacob Van Wassenaerstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Jacob Van Wassenaerstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Jacob Van Wassenaerstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Jacob Van Wassenaerstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Jacob Van Wassenaerstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Jacob Van Wassenaerstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jacob Van Wassenaerstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jacob Van Wassenaerstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Jacob Van Wassenaerstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden