Jan Van Brakelstraat, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Jan Van Brakelstraat in Huizen
Adressen:
38
Woningen:
36
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
84 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcodes:
1271 WE, 1271 WG
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€289.000 - €313.000

Over Jan Van Brakelstraat Huizen

Jan Van Brakelstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Jan Van Brakelstraat Huizen zijn er in totaal 36 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Jan Van Brakelstraat Huizen is 84 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 97 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 77 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jan Van Brakelstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jan Van Brakelstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Jan Van Brakelstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Jan Van Brakelstraat Huizen is 1990. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1990 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 4).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Jan Van Brakelstraat Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Jan Van Brakelstraat Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Jan Van Brakelstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Jan Van Brakelstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 49, 51 en 53. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €339.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Jan Van Brakelstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 31. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €264.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Jan Van Brakelstraat Huizen wordt geschat op €301.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jan Van Brakelstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jan Van Brakelstraat Huizen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Jan Van Brakelstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Jan Van Brakelstraat Huizen is B (waaronder huisnummer 27) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 43). Het meest zuinige energielabel in Jan Van Brakelstraat Huizen is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Jan Van Brakelstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Jan Van Brakelstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Jan Van Brakelstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Jan Van Brakelstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Jan Van Brakelstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Jan Van Brakelstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Jan Van Brakelstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jan Van Brakelstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jan Van Brakelstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.