Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Jacob Van Heemskerkstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Jacob Van Heemskerkstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  58
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  97 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcodes
  1272 AX, 1272 AW, 1272 AZ
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €302.000 - €328.000 info

Over Jacob Van Heemskerkstraat Huizen

Jacob Van Heemskerkstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Jacob Van Heemskerkstraat Huizen zijn er in totaal 58 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen is 188 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 48, met een grootte van 374 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 62-A, met een grootte van 20 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jacob Van Heemskerkstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Van Heemskerkstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Jacob Van Heemskerkstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen is 97 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 291 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jacob Van Heemskerkstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Van Heemskerkstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Jacob Van Heemskerkstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen is 1957. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1953 (waaronder huisnummer huisnummer 14). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 41).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Jacob Van Heemskerkstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €476.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Jacob Van Heemskerkstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 62-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen wordt geschat op €315.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen dus even hoog.

Gem. WOZ-waardes
Jacob Van Heemskerkstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen is D (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Jacob Van Heemskerkstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Jacob Van Heemskerkstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Jacob Van Heemskerkstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Jacob Van Heemskerkstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Jacob Van Heemskerkstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Jacob Van Heemskerkstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jacob Van Heemskerkstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jacob Van Heemskerkstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Jacob Van Heemskerkstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Jacob Van Heemskerkstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden