Johan Evertsenstraat, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Johan Evertsenstraat in Huizen
Adressen:
35
Woningen:
35
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
87 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcodes:
1272 AV, 1272 AT
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€276.000 - €299.000

Over Johan Evertsenstraat Huizen

Johan Evertsenstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Johan Evertsenstraat Huizen zijn er in totaal 35 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Johan Evertsenstraat Huizen is 192 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 36, met een grootte van 345 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 134 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Johan Evertsenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Johan Evertsenstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Johan Evertsenstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Johan Evertsenstraat Huizen is 87 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 33, met een grootte van 113 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Johan Evertsenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Johan Evertsenstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Johan Evertsenstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Johan Evertsenstraat Huizen is 1956. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1953 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Johan Evertsenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Johan Evertsenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Johan Evertsenstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Johan Evertsenstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €363.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Johan Evertsenstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €232.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Johan Evertsenstraat Huizen wordt geschat op €288.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Johan Evertsenstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Johan Evertsenstraat Huizen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Johan Evertsenstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Johan Evertsenstraat Huizen is A (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 15). Het meest zuinige energielabel in Johan Evertsenstraat Huizen is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Johan Evertsenstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Johan Evertsenstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Johan Evertsenstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Johan Evertsenstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Johan Evertsenstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Johan Evertsenstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Johan Evertsenstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Johan Evertsenstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Johan Evertsenstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.