Witte De Withstraat, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Witte De Withstraat in Huizen
Adressen:
83
Woningen:
83
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
85 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcodes:
1272 BN, 1272 BK, 1272 BL, 1272 BM
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€290.000 - €314.000

Over Witte De Withstraat Huizen

Witte De Withstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Witte De Withstraat Huizen zijn er in totaal 83 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Witte De Withstraat Huizen is 177 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 56, met een grootte van 433 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 117 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Witte De Withstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Witte De Withstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Witte De Withstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Witte De Withstraat Huizen is 85 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 56, met een grootte van 139 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 58-B, met een grootte van 33 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Witte De Withstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Witte De Withstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Witte De Withstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Witte De Withstraat Huizen is 1954. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1951 (waaronder huisnummer huisnummer 73). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Witte De Withstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Witte De Withstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Witte De Withstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Witte De Withstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 56. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €496.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Witte De Withstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 58-B. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €102.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Witte De Withstraat Huizen wordt geschat op €302.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Witte De Withstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Witte De Withstraat Huizen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Witte De Withstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Witte De Withstraat Huizen is A (waaronder huisnummer 56) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 83). Het meest zuinige energielabel in Witte De Withstraat Huizen is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Witte De Withstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Witte De Withstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Witte De Withstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Witte De Withstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Witte De Withstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Witte De Withstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Witte De Withstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Witte De Withstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Witte De Withstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Witte De Withstraat Huizen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.