Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Jan Van Galenstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Jan Van Galenstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  80
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  95 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  1272 BA, 1272 BD, 1272 BB, 1272 BC
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €327.000 - €354.000 info

Over Jan Van Galenstraat Huizen

Jan Van Galenstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Jan Van Galenstraat Huizen zijn er in totaal 80 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Jan Van Galenstraat Huizen is 210 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 428 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 45, met een grootte van 130 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jan Van Galenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jan Van Galenstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Jan Van Galenstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Jan Van Galenstraat Huizen is 95 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 148 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 76, met een grootte van 68 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Jan Van Galenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jan Van Galenstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Jan Van Galenstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Jan Van Galenstraat Huizen is 1955. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 96, wat als bouwjaar 1950 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 33-A).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Jan Van Galenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Jan Van Galenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Jan Van Galenstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Jan Van Galenstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €549.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Jan Van Galenstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 45, 49 en 53. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €249.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Jan Van Galenstraat Huizen wordt geschat op €340.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jan Van Galenstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jan Van Galenstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Jan Van Galenstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Jan Van Galenstraat Huizen is A (waaronder huisnummer 47) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 84). Het meest zuinige energielabel in Jan Van Galenstraat Huizen is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Jan Van Galenstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Jan Van Galenstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Jan Van Galenstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Jan Van Galenstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Jan Van Galenstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Jan Van Galenstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Jan Van Galenstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jan Van Galenstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jan Van Galenstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Jan Van Galenstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Jan Van Galenstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden