Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Van Treslongstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Van Treslongstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  22
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  91 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcode
  1272 AP
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €271.000 - €293.000 info

Over Van Treslongstraat Huizen

Van Treslongstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Van Treslongstraat Huizen zijn er in totaal 22 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Van Treslongstraat Huizen is 175 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 24, met een grootte van 287 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1-A, met een grootte van 20 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Van Treslongstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Van Treslongstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Van Treslongstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Van Treslongstraat Huizen is 91 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 95 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Van Treslongstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Van Treslongstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Van Treslongstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Van Treslongstraat Huizen is 1960. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1960 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Van Treslongstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Van Treslongstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Van Treslongstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Van Treslongstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €343.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Van Treslongstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Van Treslongstraat Huizen wordt geschat op €282.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Van Treslongstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Van Treslongstraat Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Van Treslongstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Van Treslongstraat Huizen is B (waaronder huisnummer 8) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 8). Het meest zuinige energielabel in Van Treslongstraat Huizen is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Van Treslongstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Van Treslongstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Van Treslongstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Van Treslongstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Van Treslongstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Van Treslongstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Van Treslongstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Van Treslongstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Van Treslongstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Van Treslongstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden