Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Kleinejanstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Kleinejanstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  7
 • Bedrijven
  2
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  103 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1271 XX
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €318.000 - €345.000 info

Over Kleinejanstraat Huizen

Kleinejanstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Kleinejanstraat Huizen zijn in totaal 9 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Kleinejanstraat Huizen is 180 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 279 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 129 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Kleinejanstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kleinejanstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Kleinejanstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Kleinejanstraat Huizen is 103 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 115 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 88 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Kleinejanstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kleinejanstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Kleinejanstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Kleinejanstraat Huizen is 1956. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1956 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Kleinejanstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Kleinejanstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Kleinejanstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Kleinejanstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €387.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Kleinejanstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €301.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Kleinejanstraat Huizen wordt geschat op €332.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kleinejanstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kleinejanstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Kleinejanstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Kleinejanstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Kleinejanstraat Huizen is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Kleinejanstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Kleinejanstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Kleinejanstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Kleinejanstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Kleinejanstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Kleinejanstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Kleinejanstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Kleinejanstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Kleinejanstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Kleinejanstraat Huizen

Adres Postcode
Kleinejanstraat 1 1271 XX
Kleinejanstraat 2 1271 XX
Kleinejanstraat 3 1271 XX
Kleinejanstraat 4 1271 XX
Adres Postcode
Kleinejanstraat 5 1271 XX
Kleinejanstraat 7 1271 XX
Kleinejanstraat 9 1271 XX
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Kleinejanstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden