Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Rozenhof, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Rozenhof in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  7
 • Bedrijven
  2
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  97 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  1271 WJ
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €327.000 - €354.000 info

Over Rozenhof Huizen

Rozenhof is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Rozenhof Huizen zijn in totaal 9 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Rozenhof Huizen is 171 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 285 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 31 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Rozenhof gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Rozenhof Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Rozenhof
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Rozenhof Huizen is 97 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 113 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Rozenhof gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Rozenhof dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Rozenhof
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Rozenhof Huizen is 1979. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1938 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Rozenhof Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Rozenhof Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Rozenhof
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Rozenhof Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €428.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Rozenhof wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Rozenhof Huizen wordt geschat op €341.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Rozenhof Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Rozenhof Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Rozenhof
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Rozenhof Huizen is D (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 7). Het meest zuinige energielabel in Rozenhof Huizen is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Rozenhof is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Rozenhof met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Rozenhof met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Rozenhof Huizen | Meest zuinig
Energielabel Rozenhof Huizen | Minst zuinig
Energielabel Rozenhof Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Rozenhof Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Rozenhof Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Rozenhof Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Rozenhof Huizen

Adres Postcode
Rozenhof 1 1271 WJ
Rozenhof 2 1271 WJ
Rozenhof 3 1271 WJ
Rozenhof 4 1271 WJ
Adres Postcode
Rozenhof 5 1271 WJ
Rozenhof 6 1271 WJ
Rozenhof 7 1271 WJ
Rozenhof 8 1271 WJ
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Rozenhof in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden