Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Grotestraat 1, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:116 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1972
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5943 BC
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Grotestraat 1 bevindt zich in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 5943 BC en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 1972.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Grotestraat 1 Lomm
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Grotestraat 1 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Grotestraat 1 Lomm te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Grotestraat 1 heeft een woonoppervlakte van 116 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Grotestraat Lomm is 125 m2, waarmee Grotestraat 1 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Grotestraat 1 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Grotestraat 1 Lomm
Energielabel Grotestraat 1 Lomm

Energielabel

Het energielabel van Grotestraat 1 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Grotestraat Lomm is C en het minst voorkomende energielabel is C. Het meest zuinige energielabel in Grotestraat Lomm is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Grotestraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Grotestraat 1 in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Grotestraat 1 in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Grotestraat 1 in Lomm heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.