Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Grotestraat, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

Kaartweergave Grotestraat in Lomm
Adressen:
2
Woningen:
2
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
125 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
5943 BC

Over Grotestraat Lomm

Grotestraat is een straat in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. In Grotestraat Lomm zijn er in totaal 2 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Grotestraat Lomm is 125 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 133 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 116 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Lomm is 168 m2. Vergeleken met alle straten in Lomm heeft Grotestraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Grotestraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Grotestraat
Lomm
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Grotestraat Lomm is 1972. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1972 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Lomm is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Lomm zijn de gebouwen in Grotestraat Lomm gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Grotestraat Lomm gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Grotestraat
Lomm
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Grotestraat Lomm is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Grotestraat Lomm is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Grotestraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Lomm is C, waardoor Grotestraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Lomm.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Grotestraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Grotestraat Lomm | Meest zuinig
Energielabel Grotestraat Lomm | Minst zuinig
Energielabel Grotestraat Lomm | Meest voorkomend

Bedrijven in Grotestraat Lomm

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Grotestraat in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Grotestraat in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Grotestraat Lomm

Adres Postcode
Grotestraat 1 5943 BC
Adres Postcode
Grotestraat 3 5943 BC

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.