Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Op De Diep, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

Kaartweergave Op De Diep in Lomm
Adressen:
4
Woningen:
4
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
213 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
5943 BK

Over Op De Diep Lomm

Op De Diep is een straat in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. In Op De Diep Lomm zijn er in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Op De Diep Lomm is 213 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 269 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 164 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Lomm is 168 m2. Vergeleken met alle straten in Lomm heeft Op De Diep gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Op De Diep dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Op De Diep
Lomm
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Op De Diep Lomm is 1984. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 1960 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 22, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Lomm is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Lomm zijn de gebouwen in Op De Diep Lomm gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Op De Diep Lomm gemiddeld gezien dus even oud.

Gemiddelde bouwjaar
Op De Diep
Lomm
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Op De Diep Lomm is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Op De Diep Lomm is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Op De Diep is.

Het meeste voorkomende energielabel in Lomm is C, waardoor Op De Diep met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Lomm.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Op De Diep met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Op De Diep Lomm | Meest zuinig
Energielabel Op De Diep Lomm | Minst zuinig
Energielabel Op De Diep Lomm | Meest voorkomend

Bedrijven in Op De Diep Lomm

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Op De Diep in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Op De Diep in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Op De Diep Lomm

Adres Postcode
Op de Diep 3 5943 BK
Op de Diep 9 5943 BK
Adres Postcode
Op de Diep 16 5943 BK
Op de Diep 22 5943 BK