Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Maasveldstraat, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

Kaartweergave Maasveldstraat in Lomm
Adressen:
20
Woningen:
20
Bedrijven:
1
Gemiddelde woonoppervlakte:
121 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
5943 AT

Over Maasveldstraat Lomm

Maasveldstraat is een straat in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. In Maasveldstraat Lomm zijn in totaal 21 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 20 adressen een woning betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Maasveldstraat Lomm is 121 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 180 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 97 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Lomm is 168 m2. Vergeleken met alle straten in Lomm heeft Maasveldstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Maasveldstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Maasveldstraat
Lomm
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Maasveldstraat Lomm is 1969. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1960 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 4).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Lomm is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Lomm zijn de gebouwen in Maasveldstraat Lomm gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Maasveldstraat Lomm gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Maasveldstraat
Lomm
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Maasveldstraat Lomm is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 14). Het meest zuinige energielabel in Maasveldstraat Lomm is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Maasveldstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Lomm is C, waardoor Maasveldstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Lomm.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Maasveldstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Maasveldstraat Lomm | Meest zuinig
Energielabel Maasveldstraat Lomm | Minst zuinig
Energielabel Maasveldstraat Lomm | Meest voorkomend

Bedrijven in Maasveldstraat Lomm

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Maasveldstraat Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Maasveldstraat Lomm? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Maasveldstraat 9, 5943 AT
Snackbar
Cafetaria's, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d. Koeriers
Kvk nummer: 81993528
meer info
Meer info

Alle adressen in Maasveldstraat Lomm

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.