Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Oosterduinen F, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

Kaartweergave Oosterduinen F in Norg
Adressen:
7
Woningen:
6
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
74 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcode:
9331 WH

Over Oosterduinen F Norg

Oosterduinen F is een straat in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. In Oosterduinen F Norg zijn er in totaal 6 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Oosterduinen F Norg is 74 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 44, met een grootte van 101 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 41, met een grootte van 41 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Norg is 134 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Oosterduinen F gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oosterduinen F dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Oosterduinen F
Norg
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Oosterduinen F Norg is 1991. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 45, wat als bouwjaar 1965 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 39, wat als bouwjaar 2023 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Norg is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Norg zijn de gebouwen in Oosterduinen F Norg gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Oosterduinen F Norg gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Oosterduinen F
Norg
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Oosterduinen F Norg is A (waaronder huisnummer 43) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 40). Het meest zuinige energielabel in Oosterduinen F Norg is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Oosterduinen F is.

Het meeste voorkomende energielabel in Norg is C, waardoor Oosterduinen F met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Norg.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Oosterduinen F met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Oosterduinen F Norg | Meest zuinig
Energielabel Oosterduinen F Norg | Minst zuinig
Energielabel Oosterduinen F Norg | Meest voorkomend

Bedrijven in Oosterduinen F Norg

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Oosterduinen F in Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Oosterduinen F in Norg dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Oosterduinen F Norg

Adres Postcode
Oosterduinen F 39 9331 WH
Oosterduinen F 40 9331 WH
Oosterduinen F 41 9331 WH
Oosterduinen F 42 9331 WH
Adres Postcode
Oosterduinen F 43 9331 WH
Oosterduinen F 44 9331 WH
Oosterduinen F 45 9331 WH