Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Anna Blamanlaan, Vlissingen

Gemeente Vlissingen
Provincie Zeeland

Kaartweergave Anna Blamanlaan in Vlissingen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  93
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  118 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcodes
  4385 KK, 4385 KM
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €269.000 - €291.000 info

Over Anna Blamanlaan Vlissingen

Anna Blamanlaan is een straat in de plaats Vlissingen, in de gemeente Vlissingen en daarmee in de provincie Zeeland. In Anna Blamanlaan Vlissingen zijn er in totaal 93 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Anna Blamanlaan Vlissingen is 304 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 41, met een grootte van 573 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 94, met een grootte van 34 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vlissingen is 249 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Anna Blamanlaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Anna Blamanlaan Vlissingen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Anna Blamanlaan
Vlissingen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Anna Blamanlaan Vlissingen is 118 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 263 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 102, met een grootte van 64 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlissingen is 107 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Anna Blamanlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Anna Blamanlaan dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Anna Blamanlaan
Vlissingen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Anna Blamanlaan Vlissingen is 1997. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1992 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 9).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vlissingen is 1961. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen zijn de gebouwen in Anna Blamanlaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Anna Blamanlaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Anna Blamanlaan
Vlissingen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Anna Blamanlaan Vlissingen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €497.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Anna Blamanlaan Vlissingen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 102 en 128. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €165.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Anna Blamanlaan Vlissingen wordt geschat op €280.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Vlissingen is €230.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Anna Blamanlaan Vlissingen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Anna Blamanlaan Vlissingen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Anna Blamanlaan
Vlissingen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Anna Blamanlaan Vlissingen is B (waaronder huisnummer 26) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 80). Het meest zuinige energielabel in Anna Blamanlaan Vlissingen is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Anna Blamanlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vlissingen is C, waardoor Anna Blamanlaan met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vlissingen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Anna Blamanlaan met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Anna Blamanlaan Vlissingen | Meest zuinig
Energielabel Anna Blamanlaan Vlissingen | Minst zuinig
Energielabel Anna Blamanlaan Vlissingen | Meest voorkomend

Bedrijven in Anna Blamanlaan Vlissingen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Anna Blamanlaan in Vlissingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Anna Blamanlaan in Vlissingen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Anna Blamanlaan Vlissingen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Anna Blamanlaan in Vlissingen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden