Roosje Voslaan, Vlissingen

Gemeente Vlissingen | Provincie Zeeland

Kaartweergave Roosje Voslaan in Vlissingen
Adressen:
18
Woningen:
18
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
135 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcode:
4385 KA
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€306.000 - €331.000

Over Roosje Voslaan Vlissingen

Roosje Voslaan is een straat in de plaats Vlissingen, in de gemeente Vlissingen en daarmee in de provincie Zeeland. In Roosje Voslaan Vlissingen zijn er in totaal 18 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Roosje Voslaan Vlissingen is 300 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 475 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 23, met een grootte van 225 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vlissingen is 249 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Roosje Voslaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roosje Voslaan Vlissingen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Roosje Voslaan
Vlissingen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Roosje Voslaan Vlissingen is 135 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 194 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 113 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlissingen is 107 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Roosje Voslaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roosje Voslaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Roosje Voslaan
Vlissingen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Roosje Voslaan Vlissingen is 1992. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1991 (waaronder huisnummer huisnummer 27). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vlissingen is 1961. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen zijn de gebouwen in Roosje Voslaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Roosje Voslaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Roosje Voslaan
Vlissingen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Roosje Voslaan Vlissingen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 17. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €392.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Roosje Voslaan Vlissingen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 7, 11 en 15. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €279.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Roosje Voslaan Vlissingen wordt geschat op €318.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Vlissingen is €230.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Roosje Voslaan Vlissingen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Roosje Voslaan Vlissingen dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Roosje Voslaan
Vlissingen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Roosje Voslaan Vlissingen is A (waaronder huisnummer 17) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 13). Het meest zuinige energielabel in Roosje Voslaan Vlissingen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Roosje Voslaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vlissingen is C, waardoor Roosje Voslaan met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vlissingen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Roosje Voslaan met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Roosje Voslaan Vlissingen | Meest zuinig
Energielabel Roosje Voslaan Vlissingen | Minst zuinig
Energielabel Roosje Voslaan Vlissingen | Meest voorkomend

Bedrijven in Roosje Voslaan Vlissingen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Roosje Voslaan in Vlissingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Roosje Voslaan in Vlissingen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Roosje Voslaan Vlissingen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.