Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Bijsterveld, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Bijsterveld in Vorstenbosch

Over Bijsterveld Vorstenbosch

Bijsterveld is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Bijsterveld Vorstenbosch zijn in totaal 10 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Bijsterveld Vorstenbosch is 182 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 256 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 145 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Bijsterveld gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bijsterveld dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Bijsterveld
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Bijsterveld Vorstenbosch is 2004. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 2002 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Bijsterveld Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Bijsterveld Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Bijsterveld
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Bijsterveld Vorstenbosch is A (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Bijsterveld Vorstenbosch is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Bijsterveld is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Bijsterveld met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Bijsterveld met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Bijsterveld Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Bijsterveld Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Bijsterveld Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Bijsterveld Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Bijsterveld Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Bijsterveld Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Bijsterveld Vorstenbosch

Adres Postcode
Bijsterveld 1 5476 LR
Bijsterveld 2 5476 LR
Bijsterveld 3 5476 LR
Bijsterveld 4 5476 LR
Adres Postcode
Bijsterveld 6 5476 LR
Bijsterveld 8 5476 LR
Bijsterveld 10 5476 LR
Bijsterveld 12 5476 LR
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Bijsterveld in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden