Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Tipweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Tipweg in Vorstenbosch

Over Tipweg Vorstenbosch

Tipweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Tipweg Vorstenbosch zijn in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan 2 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Tipweg Vorstenbosch is 311 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 395 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 227 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Tipweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Tipweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Tipweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Tipweg Vorstenbosch is 1980. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 15, wat als bouwjaar 1922 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 11, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Tipweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Tipweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Tipweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Tipweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Tipweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Tipweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Tipweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Tipweg 8 5476 VA
Tipweg 9 5476 VA
Tipweg 10 5476 VA
Adres Postcode
Tipweg 11 5476 VA
Tipweg 15 5476 VA
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Tipweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Tipweg Vorstenbosch