Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Lendersgat, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Lendersgat in Vorstenbosch

Over Lendersgat Vorstenbosch

Lendersgat is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Lendersgat Vorstenbosch zijn in totaal 14 adressen gevestigd, waarvan 10 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Lendersgat Vorstenbosch is 242 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 608 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 139 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Lendersgat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Lendersgat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Lendersgat
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Lendersgat Vorstenbosch is 1949. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 18, wat als bouwjaar 1900 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 10, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Lendersgat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Lendersgat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Lendersgat
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Lendersgat Vorstenbosch is A (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 11). Het meest zuinige energielabel in Lendersgat Vorstenbosch is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Lendersgat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Lendersgat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Lendersgat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Lendersgat Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Lendersgat Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Lendersgat Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Lendersgat Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Lendersgat Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Lendersgat Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Lendersgat Vorstenbosch

Adres Postcode
Lendersgat 1 5476 VP
Lendersgat 4 5476 VR
Lendersgat 7 5476 VP
Lendersgat 9 5476 VP
Lendersgat 10 5476 VR
Lendersgat 11 5476 VP
Adres Postcode
Lendersgat 11-A 5476 VP
Lendersgat 12 5476 VR
Lendersgat 13 5476 VP
Lendersgat 15 5476 VP
Lendersgat 18 5476 VR
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Lendersgat in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden