Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Peelstraat, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Peelstraat in Vorstenbosch

Over Peelstraat Vorstenbosch

Peelstraat is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Peelstraat Vorstenbosch zijn in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 8 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Peelstraat Vorstenbosch is 237 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 290 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 167 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Peelstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Peelstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Peelstraat
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Peelstraat Vorstenbosch is 1999. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2-A, wat als bouwjaar 1982 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 12, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Peelstraat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Peelstraat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Peelstraat
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Peelstraat Vorstenbosch is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Peelstraat Vorstenbosch is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Peelstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Peelstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Peelstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Peelstraat Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Peelstraat Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Peelstraat Vorstenbosch | Meest voorkomend

Alle adressen in Peelstraat Vorstenbosch

Adres Postcode
Peelstraat 2 5476 LD
Peelstraat 2-A 5476 LD
Peelstraat 2-B 5476 LD
Peelstraat 3 5476 LD
Peelstraat 4 5476 LD
Adres Postcode
Peelstraat 6 5476 LD
Peelstraat 6-A 5476 LD
Peelstraat 10 5476 LD
Peelstraat 12 5476 LD
Peelstraat 12-A 5476 LD
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Peelstraat in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden