Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Meester Loeffenplein, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Meester Loeffenplein in Vorstenbosch

Over Meester Loeffenplein Vorstenbosch

Meester Loeffenplein is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Meester Loeffenplein Vorstenbosch zijn er in totaal 5 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Meester Loeffenplein Vorstenbosch is 128 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 182 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 88 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Meester Loeffenplein gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Meester Loeffenplein dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Meester Loeffenplein
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Meester Loeffenplein Vorstenbosch is 1995. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1974 (waaronder huisnummer huisnummer 12). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Meester Loeffenplein Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Meester Loeffenplein Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Meester Loeffenplein
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Meester Loeffenplein Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 14) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 14). Het meest zuinige energielabel in Meester Loeffenplein Vorstenbosch is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Meester Loeffenplein is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Meester Loeffenplein met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Meester Loeffenplein met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Meester Loeffenplein Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Meester Loeffenplein Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Meester Loeffenplein Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Meester Loeffenplein Vorstenbosch

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Meester Loeffenplein in Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Meester Loeffenplein in Vorstenbosch dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Meester Loeffenplein Vorstenbosch

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Meester Loeffenplein in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden