Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Schoolstraat, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Schoolstraat in Vorstenbosch

Over Schoolstraat Vorstenbosch

Schoolstraat is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Schoolstraat Vorstenbosch zijn in totaal 62 adressen gevestigd, waarvan 52 adressen een woning betreffen en 10 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Schoolstraat Vorstenbosch is 148 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 29, met een grootte van 285 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 30, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Schoolstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Schoolstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Schoolstraat
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Schoolstraat Vorstenbosch is 1972. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 4, wat als bouwjaar 1956 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 14).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Schoolstraat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Schoolstraat Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Schoolstraat
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Schoolstraat Vorstenbosch is D (waaronder huisnummer 11) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 14). Het meest zuinige energielabel in Schoolstraat Vorstenbosch is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Schoolstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Schoolstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Schoolstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Schoolstraat Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Schoolstraat Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Schoolstraat Vorstenbosch | Meest voorkomend

Alle adressen in Schoolstraat Vorstenbosch

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Schoolstraat in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden