Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Kattenberg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Kattenberg in Vorstenbosch

Over Kattenberg Vorstenbosch

Kattenberg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Kattenberg Vorstenbosch zijn in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan 12 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Kattenberg Vorstenbosch is 140 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 223 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 91 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Kattenberg gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kattenberg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Kattenberg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Kattenberg Vorstenbosch is 1974. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1972 (waaronder huisnummer huisnummer 4). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 3).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Kattenberg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Kattenberg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Kattenberg
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Kattenberg Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Kattenberg Vorstenbosch is C, terwijl F het minst zuinige energielabel in Kattenberg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Kattenberg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Kattenberg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Kattenberg Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Kattenberg Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Kattenberg Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Kattenberg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Kattenberg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Kattenberg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Kattenberg Vorstenbosch

Adres Postcode
Kattenberg 1 5476 KR
Kattenberg 2 5476 KR
Kattenberg 3 5476 KR
Kattenberg 4 5476 KR
Kattenberg 5 5476 KR
Kattenberg 6 5476 KR
Adres Postcode
Kattenberg 7 5476 KR
Kattenberg 8 5476 KR
Kattenberg 9 5476 KR
Kattenberg 11 5476 KR
Kattenberg 13 5476 KR
Kattenberg 15 5476 KR
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Kattenberg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden