Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Streepkant, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Streepkant in Vorstenbosch

Over Streepkant Vorstenbosch

Streepkant is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Streepkant Vorstenbosch zijn in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan 12 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Streepkant Vorstenbosch is 130 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 184 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 92 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Streepkant gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Streepkant dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Streepkant
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Streepkant Vorstenbosch is 1971. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1970 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 3).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Streepkant Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Streepkant Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Streepkant
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Streepkant Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Streepkant Vorstenbosch is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Streepkant is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Streepkant met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Streepkant met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Streepkant Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Streepkant Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Streepkant Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Streepkant Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Streepkant Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Streepkant Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Streepkant Vorstenbosch

Adres Postcode
Streepkant 1 5476 KP
Streepkant 2 5476 KP
Streepkant 3 5476 KP
Streepkant 4 5476 KP
Streepkant 5 5476 KP
Streepkant 6 5476 KP
Adres Postcode
Streepkant 7 5476 KP
Streepkant 8 5476 KP
Streepkant 10 5476 KP
Streepkant 12 5476 KP
Streepkant 14 5476 KP
Streepkant 16 5476 KP
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Streepkant in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden