Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Liebregtsplein, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Liebregtsplein in Vorstenbosch

Over Liebregtsplein Vorstenbosch

Liebregtsplein is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Liebregtsplein Vorstenbosch zijn in totaal 43 adressen gevestigd, waarvan 41 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Liebregtsplein Vorstenbosch is 117 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 31, met een grootte van 219 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 92 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Liebregtsplein gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Liebregtsplein dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Liebregtsplein
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Liebregtsplein Vorstenbosch is 1982. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1960 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 14).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Liebregtsplein Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Liebregtsplein Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Liebregtsplein
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Liebregtsplein Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 8). Het meest zuinige energielabel in Liebregtsplein Vorstenbosch is A, terwijl D het minst zuinige energielabel in Liebregtsplein is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Liebregtsplein met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Liebregtsplein met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Liebregtsplein Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Liebregtsplein Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Liebregtsplein Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Liebregtsplein Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Liebregtsplein Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Liebregtsplein Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Liebregtsplein in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden