Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Korenakkers, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Korenakkers in Vorstenbosch

Over Korenakkers Vorstenbosch

Korenakkers is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Korenakkers Vorstenbosch zijn in totaal 13 adressen gevestigd, waarvan 11 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Korenakkers Vorstenbosch is 145 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 278 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Korenakkers gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Korenakkers dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Korenakkers
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Korenakkers Vorstenbosch is 1990. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1989 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 10).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Korenakkers Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Korenakkers Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Korenakkers
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Korenakkers Vorstenbosch is B (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Korenakkers Vorstenbosch is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Korenakkers is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Korenakkers met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Korenakkers met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Korenakkers Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Korenakkers Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Korenakkers Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Korenakkers Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Korenakkers Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Korenakkers Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Korenakkers Vorstenbosch

Adres Postcode
Korenakkers 1 5476 LE
Korenakkers 2 5476 LG
Korenakkers 3 5476 LE
Korenakkers 4 5476 LG
Korenakkers 5 5476 LE
Korenakkers 6 5476 LG
Adres Postcode
Korenakkers 7 5476 LE
Korenakkers 8 5476 LG
Korenakkers 10 5476 LG
Korenakkers 12 5476 LG
Korenakkers 14 5476 LG
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Korenakkers in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden