Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Oude Veghelsedijk, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Oude Veghelsedijk in Vorstenbosch

Over Oude Veghelsedijk Vorstenbosch

Oude Veghelsedijk is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Oude Veghelsedijk Vorstenbosch zijn er in totaal 30 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch is 244 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 47, met een grootte van 478 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 108 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Oude Veghelsedijk gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oude Veghelsedijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Oude Veghelsedijk
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch is 1960. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1900 (waaronder huisnummer huisnummer 24). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 12, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Oude Veghelsedijk
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch is B (waaronder huisnummer 8) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 39). Het meest zuinige energielabel in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch is B, terwijl G het minst zuinige energielabel in Oude Veghelsedijk is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Oude Veghelsedijk met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Oude Veghelsedijk met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Oude Veghelsedijk Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Oude Veghelsedijk Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Oude Veghelsedijk Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Oude Veghelsedijk Vorstenbosch

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Oude Veghelsedijk in Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Oude Veghelsedijk in Vorstenbosch dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Oude Veghelsedijk in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden