Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Bedafseweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Bedafseweg in Vorstenbosch

Over Bedafseweg Vorstenbosch

Bedafseweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Bedafseweg Vorstenbosch zijn in totaal 11 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Bedafseweg Vorstenbosch is 279 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 477 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 153 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Bedafseweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bedafseweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Bedafseweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Bedafseweg Vorstenbosch is 1971. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1950 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 7, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Bedafseweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Bedafseweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Bedafseweg
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Bedafseweg Vorstenbosch is C (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Bedafseweg Vorstenbosch is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Bedafseweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Bedafseweg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Bedafseweg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Bedafseweg Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Bedafseweg Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Bedafseweg Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Bedafseweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Bedafseweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Bedafseweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Bedafseweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Bedafseweg 1 5476 WZ
Bedafseweg 2 5476 WZ
Bedafseweg 3 5476 WZ
Bedafseweg 5 5476 WZ
Adres Postcode
Bedafseweg 6 5476 WZ
Bedafseweg 7 5476 WZ
Bedafseweg 8 5476 WZ
Bedafseweg 8-A 5476 WZ
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Bedafseweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden