Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Nistelrodesedijk, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Nistelrodesedijk in Vorstenbosch

Over Nistelrodesedijk Vorstenbosch

Nistelrodesedijk is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Nistelrodesedijk Vorstenbosch zijn in totaal 25 adressen gevestigd, waarvan 15 adressen een woning betreffen en 10 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Nistelrodesedijk Vorstenbosch is 410 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 1934 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 125 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Nistelrodesedijk gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nistelrodesedijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Nistelrodesedijk
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Nistelrodesedijk Vorstenbosch is 1964. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 14, wat als bouwjaar 1929 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Nistelrodesedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Nistelrodesedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Nistelrodesedijk
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Nistelrodesedijk Vorstenbosch is A (waaronder huisnummer 23) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 23). Het meest zuinige energielabel in Nistelrodesedijk Vorstenbosch is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Nistelrodesedijk is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Nistelrodesedijk met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Nistelrodesedijk met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Nistelrodesedijk Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Nistelrodesedijk Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Nistelrodesedijk Vorstenbosch | Meest voorkomend

Alle adressen in Nistelrodesedijk Vorstenbosch

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Nistelrodesedijk in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden