Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Akkerweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Akkerweg in Vorstenbosch

Over Akkerweg Vorstenbosch

Akkerweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Akkerweg Vorstenbosch zijn in totaal 12 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Akkerweg Vorstenbosch is 205 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 271 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 150 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Akkerweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Akkerweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Akkerweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Akkerweg Vorstenbosch is 1968. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1920 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Akkerweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Akkerweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Akkerweg
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Akkerweg Vorstenbosch is F (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Akkerweg Vorstenbosch is F, terwijl F het minst zuinige energielabel in Akkerweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Akkerweg met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Akkerweg met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Akkerweg Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Akkerweg Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Akkerweg Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Akkerweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Akkerweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Akkerweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Akkerweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Akkerweg 1 5476 VT
Akkerweg 2 5476 VT
Akkerweg 4 5476 VT
Akkerweg 5 5476 VT
Akkerweg 6 5476 VT
Adres Postcode
Akkerweg 7 5476 VT
Akkerweg 8 5476 VT
Akkerweg 10 5476 VT
Akkerweg 12 5476 VT
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Akkerweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden