Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Renova Vloerverwarming B.V. Etten-Leur

(5.6)
Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Vosdonk 39L 2, 4879 NC Etten-Leur

Vestiging: Bekijk locatie

Over Renova Vloerverwarming B.V.

Het monteren en leveren van vloerverwarming.

Onze bezoekers over Renova Vloerverwarming B.V. in Etten-Leur

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.6
    7 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.6
    5 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    7.2
    5 beoordelingen
  • Totaal:
    5.6
    17 beoordelingen

Openingstijden

  • Maandag
    08:00 - 16:30
  • Dinsdag
    08:00 - 16:30
  • Woensdag
    08:00 - 16:30
  • Donderdag
    08:00 - 16:30
  • Vrijdag
    Gesloten
  • Zaterdag
    Gesloten
  • Zondag
    Gesloten
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Centrale verwarming in Etten-Leur

Reviews over Renova Vloerverwarming B.V. in Etten-Leur

  • (5.3)

    Keurige offerte ontvangen, bezoek gehad om de situatie in de woning te beoordelen. Afgesproken dat Renova vloer zou dicht zetten na het frezen, cv panelen zouden op begane grond verwijderd worden en de leidingen naar de.pomp zou door Renova ook in orde gemaakt worden. Echter op de dag van de afspraak verscheen tussen 8.30 en 8.45 een monteur met een slecht humeur. Was alleen en het was veel werk, er was geen parkeerplaats voor de deur en nu moest hij sjouwen met zijn apparatuur. Er was ook een stukadoor in het pand aanwezig welke zijn werkzaamheden op de 1e etage zou uitvoeren. Stukadoor heeftbgezoegd dat er een parkeerplek voor de deur kwam. Meneer maakt een frees en nog een frees en stopte want de vloer was van beton en daar wilde hij zijn apparatuur niet aan wagen. Had een heel verhaal over filmpjes waar onder het apparaat de.vlammen uitsloegen. Hij pakte zij spullen in belde Renova en vertelde dat hij wegging en dat ik gebeld zou worden. Werd niet gebeld dus zelf bellen. Heel verhaal maar we hebben zelf.een ander bedrijf gezocht wat.met spoed aan het werk kon. Dit is gelukt alleen het prijskaartje en alles wat we nu zelf moesten doen, leidingwerk enz. Heeft ook het nodige gekost. Brief aan Renova, nou sorry hoor verschuilen zich achter de voorwaarden fdat ze de opdracht mogen weigeren zonder opgaaf van redenen enz. Mijn waarschuwing is pas enorm op met dit bedrijf, zw kunnen alleen maar het werk uitvoeren in zandwegen vloeren oh en de optie voor een vloerverwarming was koop Fermacelplaten, dan kunnen wij misschien frezen in het weekend. Fermacel houdt in dat de.vloer minimaal 3 cm omhoog komt. Dus pas!!!!!!

    8 jul. 2021 18:32:07
  • (2.7)

    De vloerverwarming was goed gefreest en gelegd zag er wat rommelig uit maar werkt prima. Alleen ze laten het vuil samen met hun pakjes peuken, boterhamresten en andere zaken die hier niet thuis horen achter op een plek waar ze vervolgens allemaal kapotte zakken bij zetten. Onze stenen vloer is daardoor kapot gegaan en na het aanleveren van voor, tijdens en na foto's weigeren ze enigzins te helpen. Na vele male keren contact te hebben gehad wat overigens erg triest wat wat betreft hun professionaliteit raad ik dit bedrijf zeker niet aan. Weinig besef en willen het liefst niet helpen.

    2 jul. 2021 16:37:09
  • (10)

    Reageren heel snel met offerte. Bellen keurig om te vragen of wij nog vragen hebben. Zeker niet opdringerig. Komen vrijblijvend en gratis thuis. Denken mee over de planning. Wat ook fijn is betaling bij oplevering.
    Top Renova Vloerverwarming bedankt voor alles.

    25 nov. 2017 00:24:25
Gerelateerde bedrijven aan Renova Vloerverwarming B.V.

Website van Renova Vloerverwarming B.V.


Website url:
renovavloerverwarming.nl
Aanverwante rubrieken