Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Frambozendreef, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Frambozendreef in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  28
 • Bedrijven
  1
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  118 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  4241 DN, 4241 DP
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €298.000 - €323.000 info

Over Frambozendreef Arkel

Frambozendreef is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Frambozendreef Arkel zijn in totaal 29 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 28 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Frambozendreef Arkel is 208 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 875 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 116 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Frambozendreef gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Frambozendreef Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Frambozendreef
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Frambozendreef Arkel is 118 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 308 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 86 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Frambozendreef gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Frambozendreef dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Frambozendreef
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Frambozendreef Arkel is 1986. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1984 (waaronder huisnummer huisnummer 27). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Frambozendreef Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Frambozendreef Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Frambozendreef
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Frambozendreef Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 18. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €706.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Frambozendreef wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €212.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Frambozendreef Arkel wordt geschat op €311.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Frambozendreef Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Frambozendreef Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Frambozendreef
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Frambozendreef Arkel is C (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Frambozendreef Arkel is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Frambozendreef is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Frambozendreef met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Frambozendreef met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Frambozendreef Arkel | Meest zuinig
Energielabel Frambozendreef Arkel | Minst zuinig
Energielabel Frambozendreef Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Frambozendreef Arkel

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Frambozendreef Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Frambozendreef Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Frambozendreef Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Frambozendreef in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden