Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Kanaaldijk, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Kanaaldijk in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  2
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  131 m2
 • Postcode
  4241 TB
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €372.000 - €404.000 info

Over Kanaaldijk Arkel

Kanaaldijk is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Kanaaldijk Arkel zijn er in totaal 2 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Kanaaldijk Arkel is 803 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 1245 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 360 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Kanaaldijk gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kanaaldijk Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Kanaaldijk
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Kanaaldijk Arkel is 131 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 145 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 117 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Kanaaldijk gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kanaaldijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Kanaaldijk
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Kanaaldijk Arkel is 1886. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1886 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Kanaaldijk Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Kanaaldijk Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Kanaaldijk
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Kanaaldijk Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €439.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Kanaaldijk wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €337.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Kanaaldijk Arkel wordt geschat op €388.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kanaaldijk Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kanaaldijk Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Kanaaldijk
Arkel
Nederland

Bedrijven in Kanaaldijk Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Kanaaldijk in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Kanaaldijk in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Kanaaldijk Arkel

Adres Postcode
Kanaaldijk 1 4241 TB
Adres Postcode
Kanaaldijk 2 4241 TB
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Kanaaldijk in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Kanaaldijk Arkel