Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Klinkert, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Klinkert in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  4
 • Bedrijven
  1
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  278 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcode
  4241 TD
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €750.000 - €812.000 info

Over Klinkert Arkel

Klinkert is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Klinkert Arkel zijn in totaal 5 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 4 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Klinkert Arkel is 20298 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 64615 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 2515 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Klinkert gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Klinkert Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Klinkert
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Klinkert Arkel is 278 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 660 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 87 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Klinkert gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Klinkert dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Klinkert
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Klinkert Arkel is 1922. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1730 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Klinkert Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Klinkert Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Klinkert
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Klinkert Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.137.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Klinkert wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €467.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Klinkert Arkel wordt geschat op €781.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Klinkert Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Klinkert Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Klinkert
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Klinkert Arkel is B (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Klinkert Arkel is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Klinkert is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Klinkert met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Klinkert met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Klinkert Arkel | Meest zuinig
Energielabel Klinkert Arkel | Minst zuinig
Energielabel Klinkert Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Klinkert Arkel

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Klinkert Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Klinkert Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Klinkert Arkel

Adres Postcode
Klinkert 1 4241 TD
Klinkert 2 4241 TD
Adres Postcode
Klinkert 3 4241 TD
Klinkert 5 4241 TD
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Klinkert in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden