Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Poldershoek, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Poldershoek in Arkel

Over Poldershoek Arkel

Poldershoek is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Poldershoek Arkel zijn in totaal 6 adressen gevestigd, waarvan 2 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Poldershoek Arkel is 215 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 298 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 131 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Poldershoek gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Poldershoek dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Poldershoek
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Poldershoek Arkel is 1975. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1932 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Poldershoek Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Poldershoek Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Poldershoek
Arkel
Nederland

Bedrijven in Poldershoek Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Poldershoek Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Poldershoek Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Poldershoek Arkel

Adres Postcode
Poldershoek 1 4241 XT
Adres Postcode
Poldershoek 2 4241 XT
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Poldershoek in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Poldershoek Arkel