Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Wiekslag, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Wiekslag in Arkel

Over Wiekslag Arkel

Wiekslag is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Wiekslag Arkel zijn in totaal 7 adressen gevestigd, waarvan 5 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Wiekslag Arkel is 95 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 97 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 95 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Wiekslag gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Wiekslag dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Wiekslag
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Wiekslag Arkel is 1992. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1992 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Wiekslag Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Wiekslag Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Wiekslag
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Wiekslag Arkel is B (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Wiekslag Arkel is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Wiekslag is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Wiekslag met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Wiekslag met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Wiekslag Arkel | Meest zuinig
Energielabel Wiekslag Arkel | Minst zuinig
Energielabel Wiekslag Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Wiekslag Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Wiekslag Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Wiekslag Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Wiekslag Arkel

Adres Postcode
Wiekslag 1 4241 XV
Wiekslag 2 4241 XV
Wiekslag 3 4241 XV
Adres Postcode
Wiekslag 4 4241 XV
Wiekslag 5 4241 XV
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Wiekslag in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden