Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Sluisweg, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Sluisweg in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  11
 • Bedrijven
  2
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  180 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcode
  4241 EA
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €450.000 - €487.000 info

Over Sluisweg Arkel

Sluisweg is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Sluisweg Arkel zijn in totaal 13 adressen gevestigd, waarvan 11 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Sluisweg Arkel is 458 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2-A, met een grootte van 740 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 110 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Sluisweg gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Sluisweg Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Sluisweg
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Sluisweg Arkel is 180 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2-A, met een grootte van 345 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 93 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Sluisweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Sluisweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Sluisweg
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Sluisweg Arkel is 1964. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1880 (waaronder huisnummer huisnummer 4). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2-A, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Sluisweg Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Sluisweg Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Sluisweg
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Sluisweg Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €867.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Sluisweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €255.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Sluisweg Arkel wordt geschat op €469.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Sluisweg Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Sluisweg Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Sluisweg
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Sluisweg Arkel is B (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Sluisweg Arkel is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Sluisweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Sluisweg met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Sluisweg met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Sluisweg Arkel | Meest zuinig
Energielabel Sluisweg Arkel | Minst zuinig
Energielabel Sluisweg Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Sluisweg Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Sluisweg Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Sluisweg Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Sluisweg Arkel

Adres Postcode
Sluisweg 1 4241 EA
Sluisweg 1-A 4241 EA
Sluisweg 1-B 4241 EA
Sluisweg 1-C 4241 EA
Sluisweg 1-D 4241 EA
Sluisweg 1-E 4241 EA
Adres Postcode
Sluisweg 2-A 4241 EA
Sluisweg 3 4241 EA
Sluisweg 4 4241 EA
Sluisweg 5 4241 EA
Sluisweg 6 4241 EA
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Sluisweg in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden