Prinses Irenestraat, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Prinses Irenestraat in Huizen
Adressen:
78
Woningen:
74
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
105 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
1271 XS, 1271 XW, 1271 XT, 1271 XV
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€316.000 - €342.000

Over Prinses Irenestraat Huizen

Prinses Irenestraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Prinses Irenestraat Huizen zijn er in totaal 74 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prinses Irenestraat Huizen is 190 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 54, met een grootte van 685 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 78-A, met een grootte van 20 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Prinses Irenestraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Irenestraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Prinses Irenestraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prinses Irenestraat Huizen is 105 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 207 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 82 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Prinses Irenestraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Irenestraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Prinses Irenestraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prinses Irenestraat Huizen is 1945. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1926 (waaronder huisnummer huisnummer 20). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 42).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Prinses Irenestraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prinses Irenestraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Prinses Irenestraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prinses Irenestraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 42. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €569.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prinses Irenestraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 78-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prinses Irenestraat Huizen wordt geschat op €329.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Irenestraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Irenestraat Huizen dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Prinses Irenestraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prinses Irenestraat Huizen is C (waaronder huisnummer 37) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 8). Het meest zuinige energielabel in Prinses Irenestraat Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Prinses Irenestraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Prinses Irenestraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prinses Irenestraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prinses Irenestraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Prinses Irenestraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Prinses Irenestraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Prinses Irenestraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Irenestraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Irenestraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Prinses Irenestraat Huizen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.