Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Leeghandseweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Leeghandseweg in Vorstenbosch

Over Leeghandseweg Vorstenbosch

Leeghandseweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Leeghandseweg Vorstenbosch zijn in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan 4 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Leeghandseweg Vorstenbosch is 226 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 369 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10-A, met een grootte van 72 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Leeghandseweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Leeghandseweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Leeghandseweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Leeghandseweg Vorstenbosch is 1973. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 14, wat als bouwjaar 1927 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 10, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Leeghandseweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Leeghandseweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Leeghandseweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Leeghandseweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Leeghandseweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Leeghandseweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Leeghandseweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Leeghandseweg 10 5476 VD
Leeghandseweg 10-A 5476 VD
Adres Postcode
Leeghandseweg 12 5476 VD
Leeghandseweg 14 5476 VD
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Leeghandseweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden