Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Molenweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Molenweg in Vorstenbosch

Over Molenweg Vorstenbosch

Molenweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Molenweg Vorstenbosch zijn in totaal 11 adressen gevestigd, waarvan 4 adressen een woning betreffen en 7 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Molenweg Vorstenbosch is 286 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 380 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 211 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Molenweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Molenweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Molenweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Molenweg Vorstenbosch is 1953. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 1924 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Molenweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Molenweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Molenweg
Vorstenbosch
Nederland

Alle adressen in Molenweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Molenweg 2 5476 VH
Molenweg 4 5476 VH
Adres Postcode
Molenweg 5 5476 VH
Molenweg 6 5476 VH
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Molenweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Molenweg Vorstenbosch