Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Bergweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Bergweg in Vorstenbosch

Over Bergweg Vorstenbosch

Bergweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Bergweg Vorstenbosch zijn in totaal 5 adressen gevestigd, waarvan één adres een woning betreft en 4 adressen een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

Het enige adres in Bergweg Vorstenbosch heeft een woonoppervlakte van 207 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Bergweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bergweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Bergweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Bergweg Vorstenbosch heeft als bouwjaar 1934.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch is het gebouw in Bergweg Vorstenbosch dus ouder

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Bergweg Vorstenbosch dus ouder.

Gem. bouwjaar
Bergweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Bergweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Bergweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Bergweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Bergweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Bergweg 13 5476 VN
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Bergweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Bergweg Vorstenbosch