Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Brakkensedijk, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Brakkensedijk in Vorstenbosch

Over Brakkensedijk Vorstenbosch

Brakkensedijk is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Brakkensedijk Vorstenbosch zijn in totaal 9 adressen gevestigd, waarvan 5 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Brakkensedijk Vorstenbosch is 259 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 436 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 130 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Brakkensedijk gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Brakkensedijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Brakkensedijk
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Brakkensedijk Vorstenbosch is 1889. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1850 (waaronder huisnummer huisnummer 6). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Brakkensedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Brakkensedijk Vorstenbosch gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Brakkensedijk
Vorstenbosch
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Brakkensedijk Vorstenbosch is G (waaronder huisnummer 17) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 17). Het meest zuinige energielabel in Brakkensedijk Vorstenbosch is G, terwijl G het minst zuinige energielabel in Brakkensedijk is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vorstenbosch is A, waardoor Brakkensedijk met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vorstenbosch.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Brakkensedijk met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Brakkensedijk Vorstenbosch | Meest zuinig
Energielabel Brakkensedijk Vorstenbosch | Minst zuinig
Energielabel Brakkensedijk Vorstenbosch | Meest voorkomend

Bedrijven in Brakkensedijk Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Brakkensedijk Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Brakkensedijk Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Brakkensedijk Vorstenbosch

Adres Postcode
Brakkensedijk 6 5476 VL
Brakkensedijk 6-A 5476 VL
Brakkensedijk 8 5476 VL
Adres Postcode
Brakkensedijk 10 5476 VL
Brakkensedijk 17 5476 VL
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Brakkensedijk in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden