Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Meuwelweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Meuwelweg in Vorstenbosch

Over Meuwelweg Vorstenbosch

Meuwelweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Meuwelweg Vorstenbosch zijn in totaal 6 adressen gevestigd, waarvan 3 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Meuwelweg Vorstenbosch is 281 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 431 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 143 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Meuwelweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Meuwelweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Meuwelweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Meuwelweg Vorstenbosch is 1989. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 1970 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 7, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Meuwelweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Meuwelweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Meuwelweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Meuwelweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Meuwelweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Meuwelweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Meuwelweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Meuwelweg 3 5476 VM
Meuwelweg 5 5476 VM
Adres Postcode
Meuwelweg 7 5476 VM
Meuwelweg 9 5476 VM
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Meuwelweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Meuwelweg Vorstenbosch