Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Vlagheideweg, Vorstenbosch

Gemeente Bernheze
Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Vlagheideweg in Vorstenbosch

Over Vlagheideweg Vorstenbosch

Vlagheideweg is een straat in de plaats Vorstenbosch, in de gemeente Bernheze en daarmee in de provincie Noord-Brabant. In Vlagheideweg Vorstenbosch zijn in totaal 6 adressen gevestigd, waarvan 2 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlagheideweg Vorstenbosch is 261 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 284 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 238 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vorstenbosch is 194 m2. Vergeleken met alle straten in Vorstenbosch heeft Vlagheideweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Vlagheideweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Vlagheideweg
Vorstenbosch
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Vlagheideweg Vorstenbosch is 2003. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 1984 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vorstenbosch is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Vorstenbosch zijn de gebouwen in Vlagheideweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Vlagheideweg Vorstenbosch gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Vlagheideweg
Vorstenbosch
Nederland

Bedrijven in Vlagheideweg Vorstenbosch

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Vlagheideweg Vorstenbosch. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Vlagheideweg Vorstenbosch? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Vlagheideweg Vorstenbosch

Adres Postcode
Vlagheideweg 2 5476 VK
Vlagheideweg 5 5476 VK
Adres Postcode
Vlagheideweg 6 5476 VK
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Vlagheideweg in Vorstenbosch? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Vlagheideweg Vorstenbosch